تالار گفتگوی همدردی

نسخه‌ي كامل: دوستی های قبل از ازدواج؟؟
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلی
آیا دوستی های فبل از ازدواج درست هست یا نه؟
اصلا این گونه رابطه و دوست شدن آن هم برای شناختن طرف مقابل صحیح است و آیا آنهایی که از طریق دوستی های طولانی با هم ازدواج کردند در زندگی خوشبختن یا نه؟
بنظر من دوستی های قبل از ازدواج به دلایل زیر درست نیست(البته استثناعاتی وجود دارد)
1... جاذبه ها مانع شناخت طرف مقابل می شود بخصوص جاذبه ای که در زنان وجود دارد که مانع انتخاب درست می شود. هیچ مردی نمی تواند بگوید جنس مقابل از جاذبه برخوردار نیست.
2... رفتارها و منش ها در روابط بین دو طرف ساختگی و تصنعی است هر کس می کوشد تصویر بهتری را از خود نشان دهد. مثلا.. تا حالا حتما در رابطه دختر ها و پسر ها دقت کردید یکی از روابط ساده ای که می توانم اشاره کنم رفتن بیرون با هم و غذا خوردن است هر دوی آنه(دختر وپسر) با تیپی عالی و لباس های خوب و عطر خوشبو در کنار همدیگر می نشینند تا سفارش غذا دهند دو تا شمع هم در روی میز روشنه (اخه میگن انرژی های مثبت رو جذب می کنه) حالا دارن شفارش غذا میدن پسر به دختر میگه آه عزیزم چی میل داری هر چی تو بخوری من همون دوست دارم(همون پسری که نسبت به غذاها حساسیت داشت و فقط باید خودش سفارش می داد) غذارو می یارن.. سس روی میز نیست پسره زودی میپره روی میز دیگه و سس رو می یاره و میگه بفرماید(همون پسری که وقتی مادرش می گفت اون نمک رو بده می گفت برو حوصله ندارم) حالا نوبت حرف های عاشقانه است دختر می گه (آه چقدر تو رمانتیکی پسره میگه.. در راه عشق من جانم را هم می دهم) حالا نوبت دادن پول غذا هست مثلا شد ده هزار تومن ( اون پسری که تا حالا یک هزار تومن هم خرج نکرده برای اینکه جلوی دوست دخترش کلاس بذاره دو هزار تومن هم به قارسن میده) دختره هم فکر می کنه آره دیگه از این پسر خوبتر از کجا پیدا کنم ولی نمی دونه که این کارا برای یه روزه فردا که یکم غذا رو شور درست کرد همون پسری که می گفت هر چی تو بخوری منم می خورم سرش داد میزه میگه تو کی می خوای آشپزی یاد بگیری.
3....وعده های دروغین... " (بخصوص پسرها)" اکثر پسرها برای اینکه بتواند دل دختری را بدست آورند و با دوست شوند می گویند هدف من از دوستی فقط ازدواج است ولی خودش هم می دونه که الان که هیچ بعد ده سال هم شرایط ازدواج را ندارد. و دختر خانوم هم کم کم به پسر فشار می یاره پس کی می یای خواستگاریم من همه خواستگارام و موقعیت های خوبم را فقط برای با تو بودن از دست میدم پسره هم که خودش میدونه هدفش ازدواج نیست همش بهونه می یاره و وعده های الکی میده و با تزریق زمان(امروز می یام فردا می یام) دختر بی چاره رو سرگردون می کنه. و اخرش هم که پسر راهی رو پیدا نمی کنه میگه من نمی خواستم ناراحتت کنم ولی من سرطان خون دارم تا سه ماه دیگه می میرم فقط دروغ پشت دروغ.
4... شیطان" در رابطه دختر وپسر اطمینان داسشته باشید شیطان همیشه وجود داره و منتظر فرصته. خود شیطان قسم می خورده که هر جا دو تا نامحرم در آنجا باشند و تنها باشند من خودم اولین کسی هستم که شخصا برای ترغیب آنها به گناه حضور فعال دارم پس مواظب باشیم. اما چرا بیشتر ما با این که این رو می دونیم بازم به سمت این رابطه می رویم(تنهایی) همون بحث جاذبه هست. پس خواهشن رابطه را در حد گفت وشنود و دیدن قرار دهید.
5... نکته پنجم هم اینکه من خیلی از دختر ها وپسر ها رو دیدم با این که پیش مشاور و روان شناس رفتندند و با توجه به اینکه روان شناس گفته که شماها به درد زندگی با هم نمی خورید دلایل موجهی برای متقاعد ساختن دیگران و مشاور ارایه می دهند مثلا پسره میگه بخدا از وقتی با من دوست شده نمازاشو قطع نمی کنه نمی دونم میگن احیا نگه می داره اخه دوست عزیز تابلو که اون بخاطر خدا نماز نمی خونه پس نماز اون اصلا درست نیست بخاطر شما می خونه.
دوستان عزیزم من کاملا هم با دوستی عای فبل ازدواج مخالف نیستم اما این راه بهترین راه شناخت همسر آینده شما نیست.
به نظر من اشتباهترین کاری است که هر کس می تواند انجام دهد.دلیل بر امروزی شدن و متجدد شدن نیست فقط اشتباه محضه....
؟؟؟
قبول داری یکم ضد پسرها حرف زدی؟
من اینارو اضافه کنم:
خیلی روابط رو دیدم که پسر قربانی ماجرا شده . دختره میاد و با حقه و ترفند کلی از پسره میکشه( به هر ترتیبی که بتونه، مثلا پسر بیچاره کلی براش خرج میکنه کلی وقتشو صرفش میکنه کلی خرحمالیشو میکنه و...)
آخرسر خانوم یه بهانه میاره و ...

البته این جور موارد بیشتر در دانشجوهای دختر که غیربومی اند یعنی از یه شهر دیگه اومدن و کسی تو اون شهر نمیشناسد شون رواج داره و بمحض اینکه درسشون تموم بشه...

خیلی موارد دیگه سراغ دارم و اگه بخوام بنویسم چندین صفحه میشه که نه من وقتشو دارم بنویسم و نه شما حال خوندنشو دارید پس به همین بسنده میکنم

در جواب سوال " آیا دوستی های فبل از ازدواج درست هست یا نه؟ " باید بگم جواب قاطعی برای این سوال نیست و بسته به دیدگاه طرفین نوع شخصیت و تربیت و سطح فرهنگ و محیط زندگی افراد میتونه متفاوت باشه

نقاب نوشته:
آیا دوستی های فبل از ازدواج درست هست یا نه؟

و اخرش هم که پسر راهی رو پیدا نمی کنه میگه من نمی خواستم ناراحتت کنم ولی من سرطان خون دارم تا سه ماه دیگه می میرم فقط دروغ پشت دروغ.

این قسمت از مطلبت فوق العاده باحال بود . من خیلی دیدم دخترایی رو که این حرفو شنیدن و جالب اینجاست که باور می کنن و دلشون واسه پسره می سوزه . من فقط خنده م می گیره ( الانم دارم می خندم Big GrinBig GrinBig Grin )

اینم خیلی جالبه مخصوصا اون قسمت تعهد کتبی !

نقل‌قول:
با سلام
من دختري 15 ساله هستم كه مدت يك ماه است پسر همسايمان به من پيشنهاد دوستي داده است . اول به صورت نامه و دوبار به صورت حضوري به من پيشنهاد داد اما من به او جواب منفي دادم كه الان پسرخاله اش پا درمياني كرده و شماره گوشي خود را داده و گفته تا من زنگ بزنم و با پسر همسايمان صحبت كنم .در ضمن شماره رو به خودم هم نداد چون مي دانست قبول نميكنم شماره را به يكي از دوستانم داد . من خودم از او بدم نمياد يعني كمي دوستش دارم . اما به علت شرايط خانوادگي كه جفتمان داريم ( هر دو ازادي كامل داريم ولي در مورد دوستي دختر و پسر هر دو خانواده مخالف شديد هستند . ) ولي من ميگويم كه اگر اين موضوع را هم ناديده بگيريم خودم ميترسم چون من تا به حال با هيچ پسري نبودم و وقتي اطرافيان و دوستانم را ميبينم كه دوست پسر هايشان بهشان نامردي كرده ميترسم او هم يك روز به من نامردي كند.( با توجه به اين كه گفته من تعهد نامه كتبي ميدهم و با وجود اينكه پدر و مادرش مخالف هستند باز دليل مخلفت من را ميخواد و ول كن نيست و در مدت اين دو ماه هر جا ميروم براي محافظت از من به دنبالم مي ايد . _ البته بسيار نامحسوس_ كه انصافا يك بار كار ساز بود و موجب شد پسر هايي كه دنبالم مي امدند بترسند و نيايند . )
ايا من با او دوست شوم ؟؟؟
لطفا مرا راهنمايي كنيد

http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=506

منظور از دوستی قبل از ازدواج چیه ؟

تو خیلی از کشورای دیگه دختر و پسر باهم بزرگ میشن و از سن پائین باهم دوست هستن !

ولی تو ایران جریان فرق میکنه / البته تو ایران همه جریانا فرق میکنه !

احساس غیر هم جنس بودن از عامل های مهم دوستی قبل از ازدواجه !

یا باید کلا بی خیال دوستی بشیم و یا تو دوستی اونقدر پیش بریم تا کار بکشه به سکس !

هیچوقت نمیتونیم تعادل رو حفظ کنیم !

من نه موافقم و نه مخالف / اگه بتونیم تعادل رو حفظ کنیم ( که نمیتونیم ) دوستی با اطلاع خانواده هیچ ایرادی نداره ( خصوصا دختر خانم ها ) !

Yakamuz نوشته:
منظور از دوستی قبل از ازدواج چیه ؟

تو خیلی از کشورای دیگه دختر و پسر باهم بزرگ میشن و از سن پائین باهم دوست هستن !

ولی تو ایران جریان فرق میکنه / البته تو ایران همه جریانا فرق میکنه !

احساس غیر هم جنس بودن از عامل های مهم دوستی قبل از ازدواجه !

یا باید کلا بی خیال دوستی بشیم و یا تو دوستی اونقدر پیش بریم تا کار بکشه به سکس !

هیچوقت نمیتونیم تعادل رو حفظ کنیم !

من نه موافقم و نه مخالف / اگه بتونیم تعادل رو حفظ کنیم ( که نمیتونیم ) دوستی با اطلاع خانواده هیچ ایرادی نداره ( خصوصا دختر خانم ها ) !

با مطلع بودن خانواده ها کاملا موافقم ، ای کاش فرهنگمون به سمتی می رفت که این قضایا جا بیفته نه اینکه دختر پسر بدبخت رو تو خیابون خفت کنن که چرا با هم بیرون هستین ( عزیزان زحمت کش ناجا ) احتمالا عزیزان سبز پوشمون بیشتر علاقه دارن دختر پسر مخفیانه تو خرابه ها و خونه های خالی با هم باشن تا توی خیابون ... .

نه این کارو نکنی بهتره ارزشه گرفتاری بعدش رو نداره چون سن شما کمه و به آشنایی برای ازدواج قد نمیده که بشه این رابطه رو معنا دار کرد . ولی بزرگتر که شدی با یه آقایی یه رابطه رو در حد معمول داشته باشی که روحیات آقایون دستت بیاد ..
با سلام
اینم به مطالب دوستان اضافه کنم که خیلی از پسرا به بهانه ازدواج هر بلایی بخان سر دختر میارن و بدش ولش میکنن و میرن متاسفانه بخاطر کم شدن ازدواج دخترها تو دوستیاشون زود گول میخورن وبخاطر ازدواج عفت و پاکیشون از دست میدن و بعدش فراموش میشن.البته به گفته دوستان هستن دخترایی که روابطشون کنترل میکنن.
سلام
دوستی قبل از ازدواج با چه هدفی باشد؟؟؟ در چه شرایطی؟؟؟

من نه موافقم، نه مخالف.
این رو میدونم اگر شروعش کنی، آنقدر شیرین است که با علم به تمام بدی هاش نمیتونی ازش دل بکنی.
اگر یاد نگیری احساساتت رو کنترل کنی، روزگار با تجربه وحشتناکی اون رو بهت یاد میده!!!
صفحات: 1 2
آدرس مرجع