تالار گفتگوی همدردی

نسخه‌ي كامل: امتناع همسرم از سكس
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلی
با سلام به دوستان خوبم و مشاوران محترم.
دوستان همسرم قبل از عقد كه 5/1 سال از اون ميگذره ازم قول گرفت كه تا زمان عروسي نبايد باهاش رابطه جنسي داشته باشم!!!
اين موضوع خيلي آزارم ميده.تو اي مدت هر بار ازش خواستم،مخالفت كرد و گفت قول دادي.خيلي بي رحمانست.خيلي بهم فشار عصبي مياد ولي به عشق همسرم چيزي نميگم.به نظرتون چه كنم؟43302
دوست عزیز سعی کن زودتر ازدواج کنین عقد طولانی هم به صلاح نیست.

برادر من بهتره رابطه کامل بعد از ازدواج باشه شما هم به همون ارتباطات معمول دوران عقد راضی باشید تا ان شا الله شرایطه ازدواجتون فراهم بشه.

ببخشید بسته صحبت کردم...
اره منم موافقم با نفس
بیشتر دختر ها هم همینطور هستند دوست دارن ازدواج کردند اقدام به همچین کاری رو بکنن.شمام سعی کنید زودتر ازدواج کنیدومیتونید رابطه های دیگه ای داشته باشید که نزدیک به همون عمل هست .حالا چه شوهر خوبی هستی گوش کردی به حرف خانومت باریکلا.
ممنون دوستان
من هميشه به حرف خانمم گوش ميكنم.ولي فكر مي كنم اين تصميمش خيلي خوخواهانست
نه چرا خودخواهانست. این تصمیم هر دوی شما بوده و اون حق داره که از مردش بخواد به اون احترام بگذاره. ضمنا در ایران بین عقد و ازدواج واقعا فرقه. یک مقدار تحمل کن و یا سریعتر ازدواج کن
به عشقش تحمل ميكنم.من اشتباه فكر ميكنم.مطمئنا" همسرم ميخواد امتحانم كنه كه چقدر ميتونه رو حف مرد زندگيش حساب كنه.لطفا" بقيه دوستان هم كمكم كنن.
سلا م اخه خودت که میگی همه چی رو پ

که خانومیت میخاد امتحانت کنه

عشقت قابل تحصینه

انشالاا زودی خبر ازدواجتو بشنویم و خوشبخت بشید
برقراری یا عدم برقراری رابطه جنسی و مقاربت یا عدم آن در دوران عقد، کاملا بستگی به عرف فرهنگی خانواده شما دارد. در صورتی که از نظر خانواده ها مشکلی نباشد می توانید رابطه جنسی کاملی داشته باشید ولی در صورتی که فرهنگتان شما از این کار منع میکند، می توانید به رابطه جنسی در حد معاشقه بپردازید. این معاشقه ها و بازی های جنسی قبل از ازدواج کمک فروانی به شما خواهد کرد تا هم به بودن با هم بیشتر عادت کنید تا هنگام ازدواجتان راحت تر با هم کنار بیایید و هم نقاط حساس بدن هر کدام از شما را برای دیگری روشن خواهد کرد که این مطلب هم برای مقاربت موفق بسیار لازم است.
خانمتون كاملا حق دارن .اميدوارم سالهاي خوشي رو در كنار هم بگذرونيد

شهامت نوشته:
برقراری یا عدم برقراری رابطه جنسی و مقاربت یا عدم آن در دوران عقد، کاملا بستگی به عرف فرهنگی خانواده شما دارد. در صورتی که از نظر خانواده ها مشکلی نباشد می توانید رابطه جنسی کاملی داشته باشید ولی در صورتی که فرهنگتان شما از این کار منع میکند، می توانید به رابطه جنسی در حد معاشقه بپردازید. این معاشقه ها و بازی های جنسی قبل از ازدواج کمک فروانی به شما خواهد کرد تا هم به بودن با هم بیشتر عادت کنید تا هنگام ازدواجتان راحت تر با هم کنار بیایید و هم نقاط حساس بدن هر کدام از شما را برای دیگری روشن خواهد کرد که این مطلب هم برای مقاربت موفق بسیار لازم است.

این معاشقه ها همین طور به شما کمک شایانی خواهد کرد که از یکدیگر متنفر شوید و نسبت به هم بی اعتماد شوید. دختری رو که با شما وارد رابطه جنسی شده تا سرحد " زبانم لال" پست ترین دختران عالم پایین بیاورید. چون فرهنگ درونی شما با آن بسیار متفاوت است...

صفحات: 1 2 3 4
آدرس مرجع