تالار گفتگوی همدردی

نسخه‌ي كامل: شوهر بی احساس من
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلی
سلام
من از نوجوانی عاشق همسرم بود.او پسر عمویم است.وقتی از میون اون همه دختر تو فامیل به خواستگاری من اومد انگار همه دنیا رو بهم داده بودند.او همه چیز یک مرد ایده ال رو داشت.4سال عقد بودیم تا درس هر دونفرمون تموم بشه.اوایل با هم خوب بودیم اما اونجوری که من میخواستم نبودیم .من دلم میخواست شوهرم عاشقم باشه اما نه از حرفهای عاشقانه خبری بود نه از هدایای عاشقانه..چند باری من براش هدیه خریدم ولی براش خیلی مهم نبود یعنی خریدن و نخریدنش براش خیلی فرقی نمی کرد.فکر می کردم بعد از گرفتن عروسی بهتر میشه.الان که دارم به گذشته بر میگردم میبینم اون روزها خوب بودیم .بعد از به دنیا اومدن پسرم که الان 5 ماه دارد زندگیمون خیلی سرد شده.ما با هم هیچ مشکلی نداریم اما توی زندگی ما عشق معنایی نداره.شوهرم خیلی بی احساس شده.ولی خودش از اینجور زندگی کردن راضیه .شوهرم میگه همه مردها همینطوریند و علاقشون رو ابراز نمی کنند.[/color][/size].رابطه جنسی خیلی کمرنگی هم با هم داریم .من همیشه حسرت زندگی اونهایی رو میخورم که عاشقانه با هم زندگی می کنن دارم کم کم احساس پوچی وزیادی بودن رو میکنم..آخه من خیلی به محبت و عشق شوهرم نیاز دارم..ما میتونستیم خیلی خوشبخت باشیم.. اما نمی دونم چرا برای شوهرم ابراز محبت کردن و بغل کردن و بوسیدن و نوازش کردن زنش لذتی نداره؟چرا سالگرد ازدواج و عقد تاریخ تولد ها رو خیلی راحت فراموش میکنه؟چرا بلد نیست حرفهای عاشقونه بزنه؟مگه این چیزهایی که من آرزوش رو دارم چیز زیادیه؟مشکل اینجا که خودم هم غرورم اجازه نمیده جلو برم .چون اونجوری احساس مکنم که خودم رو بهش تحمیل میکنم.دلم می خواهد شوهرم بهم نیاز پیدا کنه اما چه جوری.....؟
سلام گلم چرا پيش يه مشاور نمي ريد به نظر من دونفره بريد پيش مشاور شايد اينجوري بهتر باشه ...ولي از يه جهاتي من و شما مشكلاتمون شبيه هم هست البته شوهر من خيلي با احساسه و حرفهاي عاشقونه هم ميزنه و البته من خودم هم ازش خواستم بهم بگه كه دوستم داره و يا از اينجور حرفها گفتم دوست دارم بشنوم ؛ گفتم مي دونم دوستم داري ولي من مي خوام بيان هم بكني برام ...شما بهش مستقيما گفتي كه چي دوست داري و چي دوست نداري مي دوني گاهي اوقات بعضي چيزها رو بايد مستقيم بگي به آقايون تا متوجه بشن ... ولي البته من از نظر رابطه جنسي هنوز نتونستم مشكلم رو حل كنم يعني خيلي سخته كه برام خودم پيش قدم بشم .. و اون هم ميل جنسيش مثل سابق نيست ...و اين هم خيلي منو ازار ميده ... نمي دونم اين يه مورد رو چه كار كنم ...البته من وقتي يه لباس شيك مي پوشم و آرايش مي كنم و عطر مي زنم و ... بهتر ميشه اما بازهم مثل سابق نيست و من اينو به وضوح مي فهمم و از درون هم ناراحتم...
سلام عزیزم
خوش اومدی
به آدرس زیر مراجعه کن
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=770
لينكي كه الينا جون معرفي كردن بسيار پاسخ هاي خوبي درش هست كه مي تونه براي شما مؤثر باشه

مرسي الينا خانم
آدرس مرجع