تالار گفتگوی همدردی

نسخه‌ي كامل: اختلاف با خانواده در امر ازدواج
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلی
[/size]با سلام
من دختری 22 ساله هستم و مدتی است که اقایی به من پیشنهاد ازدواج دادن.ایشون از لحاظ تحصیلات خانواده و فرهنگ در حد من و خانوادم هستن و تنها مشکلشون(البته از نظر مادرم)وضعیت نه چندان خوب مالیه.مادرم هنوز ایشون و خانوادشونو ندیدن اما حتی اجازه نمیدن خواستگاری بیان و فقط ساز مخالف میزنن از طرفی به من اجازه نمیدن با پدرم هم مشورت کنم و نظر فقط نظر خودشونه.حتی یه دفعه مشاوره هم رفتم و از مادرمم خواستم بیان اما تا متوجه شدن نظر مشاور موافق نظر منه مخالفت کردن و نیومدن!شما میگین چه کار کنم؟خودم با پدرم صحبت کنم؟یا همینطوری صبر کنم؟لطفا کمکم کنید!
سلام. خوش اومدين
به نظر من بهتره اجازه بدين اون آقا از طريق خانوادگي اقدام و باپدرتون سر صحبت را باز كنند وامكانات و شرايطي را كه دارند يا خواهند داشت را با پدرتون در ميان بگذارند. البته خودتان هم حتما" از طريق كانالي حالا يا اون آقا يا پدرتون در جريان قرار بگيريد تا يكهو از اين طرف ماجرا با مشكلي مواجه نشيد. در مورد مخالفتهاي مادرتون هم تا وقتي بهش بها بدين ادامه ميدن پس بهتره از يه راه ديگه اي وارد بشيد
موفق باشيد!
سلام
اول اینکه برای یک ازدواج این پدر هست که باید رضایت بده نه مادر دوم اینکه مگه ایشون تا چه حد از نظر مالی با شما اختلاف داره اگه از نظر مالی خیلی با هم اختلاف دارین بهتر هست که بیشتر فکر کنید ولی اگه واقعا فکر می کنی می تونی با این آقا خوشبخت بشی با پدرت در میان بذار و یک قرار بذار تا این آقا با پدرت و حتی مادرت صحبت کنه و حرفاشو بزنه
برات آرزوی خوشبختی می کنم
با سلام
من با نظر اولین پاسخ موافقم فقط مواظب باشید که به مادرتون بی احترامی نکنید و وقتی که پدرتون از طریق خانواده مقابل با خبر شد مادرتون رو راضی کند موفق باشی
آدرس مرجع