تالار گفتگوی همدردی

نسخه‌ي كامل: آرایش برای شوهر
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلی
کوشش بیشتر خانم ها بر این است که ، وقتی می خواهند به گردش بروند ، یا در مجلس جشن ، شب نشینی و مهمانی شرکت کنند ، آرایش می کنند ، بهترین لباس ها را می پوشند و به بهترین وجهی که برای شان مقدور است از منزل خارج می شوند .
ولی به محض بازگشتن ، لباس های خوب و زیبا را از تن خارج ساخته لباس های معمولی و مندرس را می پوشند، در داخل خانه مقید به پاکیزگی و نظافت نیستند ، آرایش و زینت نمی کنند ، با موهای ژولیده و لباس های به اصطلاح خانه داری در منزل می گردند .
لباس های لکه دار در خانه می پوشند در حالی که باید برعکس باشد !

- زن باید در خانه برای شوهرش آرایش و دل بری کند ، باید برای شوهرش که شریک زندگی و یار و مونس دایمی و پدر فرزندانش است ، زینت و دل ربایی کند .

باید دلش را بدست بیاورد تا دل بران کوچه و خیابان نتوانند در دلش جا باز کنند .

دیگران چه ارزشی دارند که برای شان آرایش و زینت کنید ؟

حیف نیست زن آرایش و زیبایی خویش را در مقابل چشم چرانی بیگانگان قرار دهد و برای جوانان و بانوان اشکالاتی به وجود آورد ؟

پیامبر اعظم (ص) می فرمایند : هر زنی که خودش را خوش بو کند و از منزل خارج شود ، تا به خانه برنگردد از رحمت خدا دور خواهد بود . ( بحارالانوار ج103 ص247)

و در حدیثی دیگر این چنین آمده است که :
بهترین زن ،زنی است که مطیع شوهر باشد ، برای او آرایش کند ، و زینتش را برای بیگانگان ظاهر نسازد ، و بدترین زنان زنانی هستند که در غیاب شوهر زینت کنند.

خانم گرامی ! به دست آوردن دل شوهر ، آن هم برای همیشه ، کار ساده ای نیست !

پیش خود نگو : او که مرا دوست دارد ؛ پس نیازی نیست به سر و وضعم برسم .

**** باید عشق او را همیشه تقویت نمایی . ****
خانم محترم ! شاید بگویید : زیبا گشتن در منزل با شغل خانه داری و آشپزی سازگاری ندارد ،
ولی اگر ارزش این عمل را بدانید ، هر آینه برای حل این مشکل اقدام می کنید .
چه اشکال دارد که برای انجام کارهای خانه لباس مخصوصی داشته باشید و در موقع کار از آن استفاده کنید .
ولی وقتی ار کار فارغ شدید آن لباس ها را از تن خارج سازید و با آراستن خود ، منتظر آمدن شوهر باشید؟
امام باقر (ع) می فرمایند :

بر زن لازم است خودش را خوش بو کند ، بهترین لباس هایش را بپوشد ، به بهترین وجه زینت کند ، و با چنین وضعی صبح و شب با شوهرش ملاقات کند .
سلام دوست گرامی73
ممنون که به ما یادآوری کردید گاهی آدم اینقدر درگیر میشه که یه چیزایی از یادش میره227
سلام
من معتقدم در هر دو حالت یعنی هم بیرون و هم داخل خانه باید زیبا و آراسته بود.
سلام
اقای لرد حامد میتونم بپرسم شما مجردی یل متاهل بعد امامان ما در مورد شوهران هیچ روایتی ندارند که شما همش روایت در مورد خانمها می نویسید
منصف باشید اقا البته حرفاتون بی ربط نیست البته بستگی داره شوهر چه شوهری باشه
من با نظرتون موافقم.
من خودم دوست دارم همیشه مرتب و آراسته باشم چه داخل خونه چه بیرون اما به نظرم شوهرم تنها کسیه که لیاقت دیدنه زیبایی منو داره برای همین پیش اون بیشتر به خودم می رسم.
البته آقایون هم باید حواسشون باشه که کت شلوار اتو کشیده و موهای شونه شده و احیانا اصلاح رو فقط برای مهمونیا نذارن.... خانم ها هم دوست دارن همسرشون رو با سر و وضعی آراسته ببیننBig Grin
سلام به همه دوستان

عالی است که دوستان همدردی برای بهبود بخشیدن به خانه و خانواده خود ، ارزش می گذارند.
یقین بدانید که همسرتان دوست می دارد که شما همیشه تمیز ، مرتب و زیبا باشید . اگر بر طبق خواسته های باطنی او رفتار نکنید و در منزل به خود نرسید ، ممکن است در خارج از منزل ، چمش به زنان تمیز و مرتب بیفتد و از شما دلسر شود و خیال کند آنها فرشتگانی هستند که از آسمان نازل شده اند .

======================================== ==============

اقای لرد حامد امامان ما در مورد شوهران هیچ روایتی ندارند که شما همش روایت در مورد خانمها می نویسید :
**خانم مینا 22 ، اگر وقت دارید سری به کتاب بحارالانوار ج103ص228 بزنید ، **
منصف باشید اقا البته حرفاتون بی ربط نیست البته بستگی داره شوهر چه شوهری باشه :
**خانم مینا 22 ؛ انتخاب شوهر بستگی به شخص دارد **
ببخشید ولی ادم چشم چران چشم ران است حالا چه همسرش زیبا خوش تیپ باشه چه نباشه مرد اگر مرد باشه چشم پاک همون خانم که لباساش بوی پیاز داغو قرمه سبزی میده رو به هزار تا حوریه هم نمیده سیع میکنه همسرشو اصلاح کنه جناب کمی با واقعیات روبرو بشید درست اقایان ما امروزه شاید به سمت خانمهای زیبا رو خیابان گرایش پیدا می کنند اما اشکال کار جای دیگست نه عطر وبو
در ضمن منظورم از روایت درمورد شوهر رفتار شوهر با همسربود نه انتخاب شوهر
صفحات: 1 2 3 4
آدرس مرجع