تالار گفتگوی همدردی

نسخه‌ي كامل: خانم خوب
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلی
با سلام مشخصات يه خانم خوب چيه البته نه ايده ال اگه كسي نتونه خوب متوجه بشه كه با كسي كه ميخواد ازدواج كنه با اون خوشبخت ميشه چكار بايد بكنه وخانواده از روي تعصب اجازه ارتباط زيادو ندن ايا يه مرد اروم با يه خانم محكم درسته ازدواج كنن ايا تضاد مانع پيشرفته
سلام
1. كي گفته كه تضاد مشكلزاست
2. من كه نمي تونم يه خانم ايده آل رو براي كسي جز خودم توضيح بدم( چون ديد من با شما متفاوت هست)
پس نه تنها من بلكه هيچ كس ديگه اي نمي تونه غير از خود شما.
البته چيزايي مثل حجب و حيا و دين و اعتقاد و ... اين جور چيزا كه كاملا مشهودِ
حالا براي مورد 1 مي تونم بگم كه اين تضاد هاست كه براي آدم ها اجتماعي شدن رو درست مي كنه و با تضاد بهتر بگم تفاوت كه تفاهم بوجود مي آد پس بهتره نيمه ديگه ي خودت رو تو كس ديگري بگردي نه نيمه داشته ي خودت رو

حالا براي بهتر فهميدن موارد آخر مورد 2 كه مثل ايمان و اعتقاد مي شه بايد اول به خودت نگاه كني كه چه توريا هستي و چه چيزايي رو اولويت قرار مي دي و ...
بهترٍ كه يه پيشنهاد بهت بدم برو كتاب انتخاب همسر از آيت ا... اميني رو بخون كتاب عالي و پر باري مي تونه برات باشه
بعد آيين همسر داريش كه اگر قبل ازدواج بخوني خيلي بهتره
بعد كتاب بهشت خانواده از مستفوي كه 2 جلد ( خودم هنوز نخوندم ولي كسي كه بهم معرفي كرده آدم خيلي بزرگيه كه خيلي قبولش دارم)
اميد وارم اين كتاب ها و حرفها بدردت بخوره
با آرزوي خوشبختي براي شما305[/align]
سلام .کاش به جای این توضیحات اس ام اسی یه کم بیشتر در مو رد وضعیت خودتو نامزدت توضیح می دادین .برام جالب شد .با خودشم همینجوری حرف میزنید تا به شناخت برسید! .دلم می خواهد بدونم آقای سنگ تراش چه جوابی بهتون میدن!
یه خانم خوب باید نجیب باشه وفادار باشه و از همه مهمتر صادق باشه
براي پاسخ دادن به اين سئوال اول بايد شناخت جامع و كافي از علايق و خواسته هاي خودتان داشته باشيد. سپس خودتان تشخيص خواهيد داد كه كدام خانم خوب است و كدام بد. بهتر سعي كنيد در ابتدا خودتان را خوب بشناسيد.
سلام غضنفر
سئوال شما دو بخش داره
یکم: چه معیارهایی برای ازدواج مهم هست و باید بررسی شود
دوم: چگونه این معیارها را در فرد مورد نظر ارزیابی کنیم.

خوشبختانه در هر دو مورد در بخش مقالات ازدواج تالار همدردی مقاله داریم.
یکم:
http://www.hamdardi.com/fa_default.asp?R...ID&P1V=172

دوم:
http://www.hamdardi.com/fa_default.asp?R...ID&P1V=355
ايا اصلا خانم خوب پيدا ميشه .
خانم خوب چه خصوصيات بارزي داره .
آيه من ميتوانم خانم خوب را بشناسم ؟ چطوري
خانوم خوب؟؟ همين كه زني رو پيدا كردي كه روزي 100 بار مختو سوراخ نكنه. از تمام زندگيت ايراد نگيره. زندگي بقيه مردم رو در اوج تصور نكنه و بابتش سركوفت نزنه كافيه. واقعا بيشتر از اين مي شه ايده آل.

santatian نوشته:
خانوم خوب؟؟ همين كه زني رو پيدا كردي كه روزي 100 بار مختو سوراخ نكنه. از تمام زندگيت ايراد نگيره. زندگي بقيه مردم رو در اوج تصور نكنه و بابتش سركوفت نزنه كافيه. واقعا بيشتر از اين مي شه ايده آل.

مردا چی مخ سوراخ نمیکنند سرکوفت به خانوماشون اصلا نمیزنند
آخی چه قدر شما آقایون مظلوم واقع شدید
بی انصافی نکنید هر چقدر زن خوب هست مرد خوبم هست
هر چقدر زن بد هست مرد بد هم داریم
ایده آل هیچ وقت پیدا نمیشه چه مرد چه زن
گل بی خار خداست 73

بي انصافي نشد. تعريف ها از خانوم خوب فرق مي كنه!!!! من واقع بينانه حرف مي زنم.
من تصور مي كنم شما خانومها خيلي مظلوم واقع شديد. مرده 5 دقيقه مي ره خونه مادرش مي شه بچه ننه. خانومه روزي 100بار تمام جيك و پيك زندگيش رو به همه (من جمله مادر مباركشون) مي گن همه فكر مي كنند چقدر ظلم شده در حقش!
باز هم عرض مي كنم .با اين تعاريف( دو پست بالاتر) هر زني رو پيدا كرديد شك نكنيد در اينكه معقولانه ترين انتخاب شماست.
صفحات: 1 2
آدرس مرجع